Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
11 berichten.
Ellen uit Hengelo
We hebben een hele leuke en intensieve dag gehad bij het lepel maken. We konden onze eigen ideeรซn vorm geven en Semra hielp waar nodig. De locatie was prachtig, in de bijentuin, de lunch was heerlijk en het weer zat ook helemaal mee. Uiteindelijk gingen we met een mooie lepel naar huis. Bedankt Semra voor de mooie dag!
Tom Oakes uit Nijmegen
Beste Semra, we hebben elkaar leren kennen bij Kim tijdens de opening van jullie gezamenlijke expositie, waar ik samen met mijn zoon voor het eerst kennis maakte met jouw schitterende kunstwerken, uit elk kunstwerk spatte de liefde en de passie waar het mee gemaakt was ,duidelijk een bevlogen kunstenaar met een missie, die je graag wil delen met de wereld, hoe mooi dat je de kracht weer gevonden hebt om ons wederom te verblijden met je prachtige kunstwerken, het maakt onze dag een stuk vrolijker en zonniger en dat hebben we hard nodig, groet Tom
Maaike van Borkulo de Jong
Semra haar werk is prachtig ๐Ÿ˜, en ik ben blij dat ik 2 unieke werken van Semra in huis heb. Ik vind het contact erg bijzonder, ieder werk van Semra heeft een verhaal en betekenis. Ik zie in haar werk passie terug, een sterke krachtige vrouw die een vechter is! En Semra is boven dat alles ook een mooi mens ๐Ÿ’•, die met veel liefde een stap harder voor je doet.
Piet&Lia de Bruin
Semra Heydari is een prachtige houtkunstenares en een gepassioneerd mens. Die 2 zijn bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden,als we het over echte,pure&zuivere kunst hebben. Wij zijn blij haar werk te kennen. Onze waardering is groot. En we wensen haar & haar familie een prachtig 2017 toe. Wat een zekerheid is,is dat wij ook weer in dit nieuwe jaar veel meer van Semra&haar houtkunst zullen horen!!! Veel succes, Piet&Lia de Bruin
Peter van der Vloet
Mooie expositie aan de Klaverblad 65 in Goor (Hof van Twente) zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.
Jan-Carel Koster
Mooie website Semra! Erg leuk om je passie hierin terug te vinden โ€ฆ. top!
meyra heydari
Nou ik vindt dat mijn moeder hele mooie kunst maakt en ze maakt ook hele verrassende dingen bijvoorbeeld die baarmoeder.
Jeanet Brunsman
De kunst die Semra maakt is schitterend, vooral als je het echt ziet. Zo ontroerend mooi, het leeft. Voor mij is dit kunst met een hele grote K en werkt Semra vanuit haar gevoel en legt ze haar hele ziel in al haar werk.
Nicole Konings
Semra is een vrouw met veel passie in haar werk. Haar werk is adembenemend mooi. Ga zo door en maak veel mooie kunstobjecten.
Karina Hoekstra
Het werk van Semra is inspirerend. Met haar gevoel brengt ze het beeld dat verstopt zit in het hout naar boven. Het is prachtig om te zien maar ook om aan te raken. Het spreekt echt tot je!
lesley
Semra, je maakt mooie houtkunst. Je werkt enthousiast en intuรฏtief en haalt daarmee een vorm te voorschijn die eerst nog verborgen was. De uitkomst is vaak verrassend en steeds aantrekkelijk om te zien.

Deel dit product: